A. OH squats @ 3×1 6-8reps 4set

B1. Sidliggandes utåtroation med hantel @ 30×1 6-8reps/arm 3-4 set
B2. Half kneeling pallofpress @ 2222 4-5reps/sida 3-4 set

C. ”The build up”
AMRAP 9min
Min 0-3
6 KB snatches (3+3)
1 push up

Min 3-6
8 KB snatches (4+4)
2 push ups

Min 6-9
10 KB snatches (5+5)
3 push ups

Den mest utmanande styrke-, rörlighets och stabiliseringskombon på schemat! Overhead squat! Jag veeeet, det kan vara stelt och uschligt men lägg för tusan manken till, det kommer du må bra av! Har ni jättesvårt att komma ner? Testa stå med något under hälarna för att se om det är lättare om man tar bort eventuella hinder i fotledsrörlighet!

Lite skön assistans på det och sedan ”THE BUILD UP”! 9 minuters amrap där ni får göra fler armhävningar och snatches för varje varv. Känns det lätt med en armhävning? Gasa på på snatches så får du se vad du klarar! 😀

Fokus.

A post shared by Tränarprofil Cfua (@crossfituppsala) on