Prova på CrossFit!

I Sverige gick vi tidigare i genomsnitt 6000 steg om dagen. Social distansering minskar dramatiskt mängden rörelse som utförs i samband med dagliga rutiner. Den mesta av vår rörelse utförs i samband med arbete och sociala aktiviteter, vilket är områden vi kommer att få leva annorlunda under långt tid framöver. Kanske effektiviseras tillochmed dessa områden så mycket att dom blir förändrade för alltid?

Träning måste vara antingen hård eller stor i mängd, och om vi ska ersätta så mycket rörelse med bara några få pass i gymmet, så måste dessa vara relativt hårda. Jag tror att en bra plats att få detta gjort är ”mikro-gym” som vår – och din! – box! En plats med färre medlemmar, vilket minskar risken för smittspridning och tillhandahåller känslan av social tillhörighet  vilket gör att man kan träna hårt och samtidigt känna sig säker och ha roligt så att träningen blir av.

Varken de stora gymmen, eller online-lösningarna kan tillgodose alla dessa aspekter men det kan vi, och du är välkommen att prova ett pass! Ett sådant bokar du själv i vårt bokningssystem som du hittar på www.crossfituppsala.se/bokning

När du registrerat en användare så kommer du att i kalendern se pass som är grönmarkerade som man kan boka en gång för att prova-på (och hela resten av kalendern) 👍 Om det skulle vara så att just dessa pass inte passar så hör av dig med förslag på en tid som skulle fungera och så hjälper vi dig att boka detta.

Tillfälliga besökare

Vad roligt att du besöker Uppsala och det är klart du ska träna på resande fot! Vi har en generell t-shirt mot träning-deal. Du får både träning och en fin t-shirt för 250 kr och vi får en vandrande reklampelare, win-win! 

Du ska däremot inte boka in dig själv som prova-påare beskrivs att göra ovan, utan för att boka in dig så mejlar du info@crossfituppsala.se så bokar vi in dig manuellt på ett pass. För att göra det så behöver du däremot innan detta skapa en en profil (som beskrivit ovan).

Besöksträning sker på gruppträningen med en tränare på plats under rådande situation, tack för visad förståelse!