CrossFit Uppsala har under flera år hjälpt människor med individuell träningscoachning/programmering. De flesta behöver hjälp med att strukturera och att lägga upp ett hållbart program, som passar till just deras mål.

Vi har coachat såväl elit som motionär, med mycket goda resultat – och kanske är det just detta du behöver för att ta dig fram till dina mål? Gruppträningen på CrossFit Uppsala är fantastisk, men kanske har du inte möjlighet att komma iväg till oss (bor du kanske i en annan stad? Eller sitter fast hemma?), eller så behöver du ett program anpassat efter en fysisk status som inte passar för gruppträning (behöver inte alla det egentligen)?

Vad det än må vara så tar vi oss gärna an dig, och ser till att ge dig resultat som vore svåra att skaffa sig på egen hand.  Vare sig du är elitidrottare i en specifik idrott, CrossFitter med tävlingsambitioner eller bara vill bygga en balanserad hållbar hälsa så är vi erfarna i att designa träning utefter just dina behov!

Kostnaden och längden på kontrakt för våra individuella program är:

  • 3 månader för 2000 kr / mån – 2 extra konsultationer per period utöver Uppstartsmöte
  • Vid nytt samarbete: Uppstartsmöte 850 kr

Detta upplägg  är alltså inte att jämföra med ”grupp-program” eller ”avatarprogram”, som inte på samma sätt kan ta hänsyn till just dig och dina möjligheter. Vi har ett nära samarbete, där vi ser till att optimera dina resurser, för att ta dig kortaste vägen mellan där du är nu och där du vill vara.

Ett nytt samarbete med individuellt program startar alltid med ett Uppstartsmöte eller Hälsoutvärdering som vi också kallar det. Om det inte finns möjlighet till att träffas på plats för att göra en sådan så går vi igenom din nuvarande situation via Skype eller liknande. I varje program ingår också löpande konsultationer för att säkerställa att vi får till den utveckling som du vill ha. Dessa är 45 minuter långa och görs återigen antingen på plats eller på distans.

För mer information maila till info@crossfituppsala.se, varför vänta med att anpassa din träning till dina behov?