Vad roligt att ni vill ta ert företag eller dina medarbetare till CrossFit Uppsala! Vi skräddarsyr träning utifrån era behov, och ger er chansen att antingen prova på CrossFit eller kanske tillochmed att ha ett återkommande CrossFit-pass under en längre tid.

Vi här på CrossFit Uppsala  har jobbat med CrossFit längst av alla renodlade CrossFit-gym i hela Sverige, och vi har all erfarenhet som behövs för att ge er en friskvård som lyfter er arbetsplats till en ny nivå.

Men för att bäst kunna möta just era behov så behöver vi först veta hur många ni är, och hur er tidigare erfarenhet av träning ser ut. Man behöver varken vara i ”bra form” eller ha stora förkunskaper för att komma till oss, och vi kan lova er att ni kommer att komma komma ifrån varje pass med en ny syn på vad ni är kapabla att klara av!

Vi kan också komma ut till er – man kan praktisera CrossFit vart som helst, och med vilken utrustning som helst. Återigen, era behov styr och ni kan lita på vår kunskap inom träning för att ge er den bästa möjliga träningseffekten!

Varje pass kostar mellan 2000 och 5000kr, beroende på gruppens storlek och vart passet förläggs. Rabatter kan ges för återkommande pass under en längre tid.

Frågor? Kontakta oss på info@crossfituppsala.se!