Nystart på träningen sommaren 2023
För att hjälpa dig att komma igång, och att använda sommaren 2023 på allra bästa sätt så erbjuder vi dig 2 månader obegränsad träning för endast 2100kr. För att ta del av erbjudandet så följer du länken och bokar din plats: boka ditt sommarerbjudande.
– Erbjudandet kan startas redan nu, men inte senare än vecka 26 (sista veckan i Juni). 

Studenterbjudande
100kr billigare i månaden på valfritt träningskort, du hittar våra träningskort på denna länk: Jag har bestämt mig. Studenter tillåts också att för 200kr frysa sina medlemskap upp till 60 dagar istället för de normala 30 dagar för övriga medlemskap. Du får frysa varje medlemskap en gång per köp och du måste frysa minst 7 dagar innan frysningen påbörjas
– intyg på att du är student på heltid skall uppvisas vid användande av denna rabatt
– För att begära rabatten mailar du till info@crossfituppsala.se
. Du måste göra detta innan du tecknar ditt medlemskap, vi kan inte omvandla medlemskapet i efterhand.

Barn/förälder
Barn under 18 år samt förälder över 55 år som har en medlem som tränar hos oss får köpa tilläggs-träningskort för 4800 för 12 månader (400kr/mån) eller3000 för 6 månader (500kr/mån)
– med begränsningen att du inte kan boka mer än ett pass per vecka.
– du uppmuntras att boka detta pass tillsammans med barn/förälder.
– För att begära rabatten mailar du till info@crossfituppsala.se

Frysa medlemskap
För att du ska kunna känna dig säker att kunna hantera “om något händer” så tillåter vi frysningar av våra träningskort med följande villkor: Du får frysa upp till 30 dagar till kostnad av 200kr, du får frysa varje medlemskap en gång per köp och du måste frysa minst 7 dagar innan frysningen påbörjas.