För att underlätta inledningen av våra nya medlemmars crossfit-karriär så inkluderar vi en baskurs som medlem på CrossFit Uppsala. ALLA är i tillräckligt bra form för att komma igång med träningen hos oss, vi tar ansvar för att du får resultat! Du behöver inte vänta på nästa baskurs för att köra igång, utan du kan börja boka pass direkt för bästa tiden att komma igång är alltid NU!

Vad består kursen av?

Baskursen är en genomgång av våra vanligaste lyft, vilka progressioner vi har på respektive lyft, hur vi tränar kroppens energisystem (från kort och explosivt till längre och mer repetitivt, samt varför man delar upp det i viss ordning) och hur vår syn på balanserad hälsa ser ut. Vi vill att man ska träna intensivt, men livet är ett maraton så tränar man för hälsa så ska man göra det med eftertanke, och det kräver en del träning vilket vi vill ge under baskursen!

Under kursens gång kommer du bli varse om vilka styrkor och svagheter du har och vad du kommer behöva jobba lite mer på. En bra grund att bygga vidare på, och kanske helt nödvändigt för att fortsätta att driva din utveckling framåt (och det är ju framåt den ska!). Kursen är löpande och missar man någon gång så kan man, i mån av plats, ta igen dessa gånger under en senare kurs.

När är nästa kurs?

Nedan ser du datum och tider för kommande baskurser med platser kvar. Observera som sagt att du får börja med vanliga pass på en gång. Man ska alltid “smida medan järnet är varmt”, och det hjälper vi dig att göra.


OBS! Det går alltid bra att börja redan nu. Köp medlemskapet så lovar vi att ta hand om dig så att du får träning på en gång, och dessutom en plats på nästa baskurs som ges! 

Kommande kurser startar tisdag 6e Juli kl 19:00 och sedan varje tisdag i sex veckor med kursavslut 10e Augusti. Du är välkommen att hoppa på denna även under dess inledande veckor, eller till och med före dess start om det behövs för att få det att fungera för dig 👍

Vi har alltid en löpande baskurs och det går bra att hoppa in på pågående kurser på en gång om du inleder med ett medlemskap!

Man bokar sin plats på respektive kurs genom att köpa medlemskap via länkarna nedan.

6 månaders träningskort

kr1000/mån
  • Tillgång till alla pass under 6 månader. Ingår gör också baskurs och hälsoutvärdering!
Köp nu

Fristående baskurs

kr1800
  • Baskurs i CrossFit med 6 tillfällen under 6 veckor, superkul start för dig som vill prova på innan du köper medlemskap fullt ut!
Köp nu