009002529För att underlätta inledningen av våra nya medlemmars crossfit-karriär så inkluderar vi en baskurs som medlem på CrossFit Uppsala. ALLA är i tillräckligt bra form för att komma igång med träningen hos oss, vi tar ansvar för att du får resultat! Du behöver inte vänta på nästa baskurs för att köra igång, utan du kan börja boka pass direkt för bästa tiden att komma igång är alltid NU!

Vad består kursen av?

Baskursen är en genomgång av våra vanligaste lyft, vilka progressioner vi har på respektive lyft, hur vi tränar kroppens energisystem (från kort och explosivt till längre och mer repetitivt, samt varför man delar upp det i viss ordning) och hur vår syn på balanserad hälsa ser ut. Vi vill att man ska träna intensivt, men livet är ett maraton så tränar man för hälsa så ska man göra det med eftertanke, och det kräver en del träning vilket vi vill ge under baskursen!

Under kursens gång kommer du bli varse om vilka styrkor och svagheter du har och vad du kommer behöva jobba lite mer på. En bra grund att bygga vidare på, och kanske helt nödvändigt för att fortsätta att driva din utveckling framåt (och det är ju framåt den ska!). Kursen är löpande och missar man någon gång så kan man, i mån av plats, ta igen dessa gånger under en senare kurs.

Om du köper en fristående baskurs så ingår också en Hälsoutvärdering som görs innan baskursens avslut.

När är nästa kurs?

Nedan ser du datum och tider för kommande baskurser med platser kvar. Observera som sagt att du får börja med vanliga pass på en gång. Man ska alltid ”smida medan järnet är varmt”, och det hjälper vi dig att göra. OBS! Det går ALLTID bra att börja redan nu, och är oftast det bästa sättet att komma igång. Så köp ditt medlemskap så lovar vi att ta hand om dig så att du får komma igång direkt, och sedan dessutom också en plats på nästa baskurs som ges! 

Nästa kurs: Vecka 2 till vecka 7 Tisdagar kl 19:00 Kursstart 10e Januari kl 19:00 och med kursavslut 14e Februari.

Hur av dig och boka din plats redan nu och vi ser såklart till att du kommer igång ”medan du väntar” på kursstarten eller om du inte av någon anledning kan gå denna just nu. Har du medlemskap så går det bra att träna på övriga pass precis som vanligt, vi brukar rekommendera 1-2 pass utöver baskursen samt att du tar en vilodag dagen innan Baskurs-tillfällen

Du är välkommen att hoppa på de kurser som redan har börjat om du köper medlemskap på en gång. Som sagt så kan du som är medlem repetera Baskursen så många gånger du vill och behöver.  Vi hjälper dig igång, helt enkelt!

Man bokar sin plats på respektive kurs genom att köpa medlemskap via länkarna nedan.