A.Closegrip bänkpress @ 20×1 bygg till 3RM

B1. Ring dips / dips/bänk dips @ 20×1 4-8reps 3set
B2. Hammer curls @ 40×1 8-10reps 3set

C. ”The usual suspects”
AMRAP 12min
5 push ups (E-ROM) 
10 Gobletsquat
10 Bent over single arm row w KB (5+5)
*KB row stöd mot låter med armen som inte jobbar

Testveckan is coming! Men håll i hatten, det är inte så farligt som vissa av er kanske tror! Idag är det ”bara” övningen CGBP som testas och det har ni ju gjort många gånger senaste veckorna, så där vet ni säkert på ett ungefär vad ni vill och kan sikta på 🙂

Efter att ni pumpat vidare med press och drag för armarna så är det dags för ”The usual suspects”! Där är armhävningsdelen något som ni kan göra lite svårare än vad ni brukar om 5 reps är väldans lätt. Tex E-ROM (extra rörelseomfång) där ni gör armhävningar på två viktplattor men ändå ser till att nå hela vägen ned med bröstet! Här är det läge för i princip alla att någon gång under wod:en stanna upp och göra 1-2 reps åt gången och skaka ut armarna emellanåt för att hålla hög standard på utförandet!

På goblet squats och bent over-rodden (dvs enarmsrodd där ni inte tar stöd med andra armen mot bänk eller ben) är det fritt fram att välja vikter men tänk att ni ska kunna göra obrutna set samtidigt som ni inte ska behöva vila särskilt lång tid mellan övningarna.