A. in 15min work on following complex
1x powerclean 1x hang powerclean 1x frontsquat 4 backward lunges (2+2)

B.
3min AMRAP
8KB snatch (4+4)
6 Sit ups
4 hand realease push up

Rest 1 min

3min AMRAP
8 KB swings
6 Backward lunges w. KB in goblet position (3+3)
4 FLR Burpees

Rest 1 min

3min AMRAP
8KB snatch (4+4)
6 Sit ups
4 hand realease push up

Rest 1 min

3min AMRAP
8 KB swings
6 Backward lunges w. KB in goblet position (3+3)
4 FLR Burpees

Rest 1 min

3min AMRAP
8KB snatch (4+4)
6 Sit ups
4 hand realease push up

Krook spinner vidare på komplexen – de är uppskattade och gör nytta – jag menar vem gillar inte explosiviteten i Power Cleans och den goa brännande känslan i bål och baksidor när man avslutar med Bakåt Utfallssteg? 😉 Sedan jobbar vi vidare med den Aeroba kapaciteten och nu intensivare kortare AMRAPs – hitta tempot som tar dig igenom hela WOD:en!

3-2-1-go! Äntligen Onsdag, nu kör vi!

Ett foto publicerat av Tränarprofil Cfua (@crossfituppsala)