kan ju vara väldigt stressigt för många, men jag tyckte nog att det var ganska skönt. Härligt att resa iväg med Emma och upptäcka nya ställen. Västergötland är ju hur fint som helst!

På midsommarafton var det bara att glömma träning och därefter blev det improviserade pass (har ju inte ens någon aning om hur main-site ville träna mig!) och så var man ju inte helt motiverad att träna med magen full av dryck och mat. Men lite blev det:

LÖRDAG

100 Push-ups

100 Sit-ups

50/50 Enbenta stolsresningar (höft under knä)

100 Stående rodd med rätt tung trästol

Tid: En kvart!

Rätt skönt men tanken var att springa, men det fantastiskt regniga vädret gjorde att jag hellre höll mig inomhus. Rätt nöjd med stående rodd-grejen. Behövde något istället för pull-ups i denna ”Angie”-inspirerade träningen och det tog mer än väntat! Kanske framför allt för att det var en rätt otymplig grej att lyfta.

SÖNDAG

25/25 Figure-8, 24 kg KB

50 Bottoms up KB-front squat

50 Knees to elbows

Tid: En kvart!

Fortsatte på Arne Tammer-temat innan maten. Var bara tvungen att klämma in något efter 6 h i bilen upp från Falköpingstrakten. Nu blir det tyvärr lite sisådär med träning i några dagar men  lite ”use it or loose it-träning” så att åtminstone inte mucklerna förtvinar ska jag väl kunna klämma in.