A Ultimate shoulder prep – burpees ahap istället för ryck
B Hålla sig i toppen av en pull up, hakan över stången, ackumulera 2-3 min
[Ej vila med hakan PÅ stången så klart! :)]
C1 Armhävningar submax x 3

C2 Pull ups, strikta, submax x 3
+
5 set av
Amrap 1 min burpees
Vila 1 min

Tillägg:
Bottenposition av ring dip – fram med bröstet, in med armbågarna, rotera inte fram axlarna, ackumulera 2-3 min

Vi kickar igång veckan efter CrossFit SM 2011 med kroppsviktspass! Först klänga runt i pull up-stången och sedan ner på golvet. Hur många burpees tror du att man kan hinna med på 5 min? Fundera innan och se till att försöka slå denna siffra. Äntligen måndag, men förhoppningsvis inte måndag hela veckan!


Bra stretchtips får man aldrig nog av. Här är Jami Tikkanen som kommer till CrossFit Uppsala 29/10, kanske finns det någon plats kvar, men hur som är det helt awesome! 🙂