kulturnatten

Människans värld är full av rörelser. Vi utför rörelser som stå, sätta sig ner, kasta, lyfta, putta, dra, klättra och springa helt naturligt. Vi har gjort detta sedan urminnes tider och är en del av vår design helt enkelt!

Det är dessa naturliga rörelser som ligger till grund för övningarna som inkluderas i träningspass hos CrossFit Uppsala!

 

CrossFit är ett styrke- och konditionsprogram för att bli ”bra på det mesta” – vi vill bli inte bara bli starka, bara smidiga eller bara uthålliga. Vi vill ge möjligheten att bli starkare, smidigare och uthålligare samtidigt! Den här träningen gör dig inte bara bra på att lyfta skivstång utan även bra på saker utanför gymmet som att skotta undan tung snö, spurta till bussen eller ge dig ut på en lång vandring i fjällen. Vi tror på en gyllene medelväg mellan specialisering av någon färdighet, man skulle kunna säga att vi faktiskt specialiserar oss på att inte specialisera oss.

 

Lördagen den 13 september är det Kulturnatten och då kommer även vi ha en station där man får prova på CrossFit hos oss här på CrossFit Uppsala.

 

Har ni familj och vänner som alltid velat prova eller som kanske funderar på vad ni gör här egentligen, ta tag i dem och se till att de bokar upp sig på ett av våra 6 pass. Alla passen har ett begränsat antal deltagare så det gäller att boka sig i tid. Förra året var intresset väldigt stort!

 

Se nu till att era nära och kära går in påwww.crossfituppsala.se/bokning och bokar in sig på den tid som passar dem bäst.