Tog en extra vilodag igår och tänkte ta tag i den där Oppe-woden som Martin hetsade lite om. Needless to say så gick jag ifrån planen ganska grovt.Började med något uppvärmningsmarklyft när jag fick för mig att styrkevända 80 kg från hängande läge. Inga problem. Sedan tog en resa vid som slutade vid tre nya pr: Hang Power Clean, Power Clean och Clean på 97.5 kg, samt tre försök på 100 kg som inte alls var långt ifrån. Serien såg väl ut ungefär så här:

Kenta-Guldkorn-front

HPC upp till 85 kg hur lätt som helst. Hade för mig att förra pr låg på 82.5 (vilket stämde) så jag blev taggad att fortsätta och skrotade Oppe-passet. Testade 90 kg. Gick inte. 87.5 funkade, sedan var 90 lätt…och sedan var 95 lätt. Testade ytterligare en HPC på 100 kg, inte helt tokigt, och efter att 97.5 åkt upp tänkte jag lägga ner.

Men vääääänta liiiite nu, borde det inte vara lättare med PC och vanlig Clean? Där låg förra pr på 95 för båda? Jorå, PC gick upp lätt, Den vanliga frivändningen var faktiskt segare men jag antar att jag började bli trött. Kunde inte gå därifrån utan att ha gett 100 en ärlig chans. Första försöket tog jag faktiskt i för mycket och tippade bakåt, och på det andra hade jag mentalt gått hem.

Ja, det där var ju överraskande. Har en tradition av att testa övningar jag inte testat på länge när övriga träningen inte känns som om den funkar. Det har gett några belöningar (lite som HSPU härom dagen) som varit trevliga.