Vi har sett att de som utvecklas allra bäst, och får en hållbar långsiktig utveckling mot sina (individuella) mål är dom som regelbundet sätter sig ner och tittar på vart dom är på väg med oss, det vill säga gör kontinuerliga uppföljningar av sin hälsoutvärdering. Det är dom som både ”håller sig kvar” efter semestrar eller ofrivilliga träningsuppehåll, och det är dom som bäst håller sig till sitt verkliga fokus på ett säkert och sunt sätt.

Det ger helt enkelt stöd till att gå framåt på ett både snabbt och säkert sätt att då och då prata igenom vad man håller på med och vart man bäst lägger sina resurser!

 

Inkluderad uppföljning i alla medlemskap

Den första effekten av detta är att från och med nu så inkluderas en personlig uppföljning i ALLA våra medlemskap (baskursen gjorde det redan, men nu alltså också i dom andra). Det gäller alltså medlemskap köpta från och med vecka 7. Det blir i formen av ett klippkort på en uppföljning eller PT-träff som du själv bokar in någon gång under medlemskapets gång.

Under den träffen så hjälper vi dig med det du vill ha hjälp med – det kan vara att kika på din strukturella styrkebalans (vart det är viktigast att du stärker upp dig för att hålla dig skadefri och stark), att prata kost och livsstil eller så kan det vara ett mer renodlat PT-pass (kanske vill du öva på ett lyft tillsammans med någon av oss).

Till att börja med så har vi lagt in tider att boka på Tisdag och Torsdagseftermiddagar, som du själv bokar i bokningssystemet. Du ser tydligt vem som håller i vilka uppföljningar. ”Klippkortet” gäller lika länge som ditt nya träningskort.

Självklart kan ni också köpa din uppföljning om du redan har ett medlemskap, eller om du vill göra flera sådana under ditt medlemskap. Bara klicka på tillfället du vill boka i bokningssystemet så kan du direkt köpa och boka din tid (bokningar med oss är alltid rabatterat med 20% om du är medlem hos CrossFit Uppsala).

 

Utökade öppettider

Vi passar också i samma veva på att utöka de fasta öppettiderna! På Tisdagar har vi från och med vecka 8 alltid öppet 13-21, och på Torsdagar från 9:15 till 21! Vi har förstås redan mycket bra öppettider även utanför de ordinarie tiderna, något vi skriver dagligen på Facebook. Om du inte redan är kompis med ”tränarprofil cfua” så bli det!

 

CrossFit Uppsala – mer än ett gym

Vi hoppas att ni uppskattar dessa förändringar, som syftar till att ta oss vidare ytterligare ett steg i att bli en helhetslösning för att verkligen på ett så säkert och bra sätt som möjligt kunna ta hand om er som tränar hos oss. Vi vill inte nöja oss med att vara ett vanligt gym, utan vi vill vara en naturlig del av ditt liv!

  • Vi har kunskapen för att sätta ihop ett anpassat program åt dig
  • Vi har alla verktyg du behöver för att lyckas
  • Vi har stödet du behöver för att uppfylla dina mål, och behålla dom långsiktigt

1235455_604689652915216_812543047_n

Välkommen hit, välkommen hem  🙂

Med vänliga hälsningar
Martin och Björn, CrossFit Uppsala