12 morgonpigga atleter kom till passet denna torsdagsmorgon. Ett särskilt välkommen riktas till Jenny som tränade med oss för första gången! Efter en ordentlig uppvärmning och en alldeles för snabb genomgång av knäböj tog vi itu med dagens tunga del.

A1 Front squat 1-1-1-1-1
A2 Back squat 1-1-1-1-1

Växla mellan front och back och försöka komma upp i så tung vikt som möjligt. Alla jobbade på bra och lyckades fint med sina benböj.

Sen var det dags för dagens metcon.

Tabata tuck jumps

Det lägsta antalet hopp i en rond antecknades sedan på tavlan. Det är inte klokt hur många hopp våra medlemmar lyckas få till på bara 20 sekunder… Ni är helt fantastiska! Fast det visste vi ju sen innan. 🙂

När alla var helt slut efter tabatan fanns det en liten treat kvar. Det var dags för lite statisk tävling också. Gruppen delades av utrymmesskäl på två.

AMSAP handstående mot vägg
AMSAP hänga i pullupstången

Grupperna genomförde 1 omgång av dessa båda övningar och det med bravur! Vinnare: SANNA, som stod på händer i 2 minuter och 3 sekunder!!! Jag är djupt imponerad av både styrkan och viljan. Men jag borde inte ha talat om att hon passerat 2 minuter… Hade varit kul att se hur länge du faktiskt hade kunnat stå upp och ner, Sanna! 🙂 Även tvåan i tävlingen, Jonty gjorde en väldigt bra tid på handstående: 1.40. Grymt bra! Hängtävlingen vanns av David med 1.39. Strongt! Och grymt jobbat av alla andra också.

Det hade varit roligt med lite fler bilder, men tyvärr glömde jag helt bort det under knäböjsträningen och under tabata behövde mitt  fokus vara på tidtagaruret… Så en bild på resultattavlan är vad som bjuds. Som vanligt, en ära!