Boka in den 11e Maj i kalendern!

Då har vi nämligen vår årliga (det kan man säga när det är andra året, väl?) lek och städdag! Vi fyller en heldag med träningsutmaningar styrda av delar av team Reebok, och däremellan så gör vi boxen vårfin (och äter korv!).

Vi kommer att köra ett pass/utmaning kl 9:30, sen städar och umgås vi fram till pass nummer 2 som går av stapeln kl 13. Efter det passet så är det fria aktiviteter, vilket innebär snacks och drycker till självkostnadspris. Kanske låter vi grillarna gå varma hela dan? Kanske drar vi vidare ut i natten? Kanske når vi nirvana? Vad som händer här efter vet vi helt enkelt inte – ni hjälper till att bestämma!

Passen kommer att passa alla, oavsett nivå, så tveka inte att boka in er. Eventet finns upplagt i bokningssystemet redan nu!

Justja, alla som kommer och utmanar sig med träning, samt hjälper till med städningen får 10% rabatt på ALLT i shoppen (www.primalfitness.se) under hela dagen. Gäller även på befintliga rabatter, det är nämligen så att vi också tänker…

Vårkitta alla hos CrossFit Uppsala! Ut med det gamla, in med det nya!

Pang! Vi firar in våren, sista april och första maj med att ge 20% rabatt på ALLA kläder i shoppen – inklusive alla funktionskläder från Reebok! Först till kvarn, när dom tar slut är det slut – titta och köp på http://shop.primalfitness.se/category/klader

Tack för att ni ger oss feedback!

Vi har fått in många svar på vår kvalitetsundersökning, designad för att ge oss ännu mer information om hur vi kan bli ännu bättre för er! Här är er chans att påverka, så svara om ni inte gjort det.

Tills dess kan vi passa på att säga att om man har några problem eller undrar om rätt väg framåt (dålig rörlighet, ont någonstans, att man vill ha hjälp med målbilder, vill ta ordentligt tag runt sin kost etc) så rekommenderar vi att ni tittar på våra hälsoutvärderingar (läs mer om dessa på https://www.crossfituppsala.se/halsoutvardering), kostanalys (läs mer på detta på https://www.crossfituppsala.se/kostradgivning) eller kanske du känner att du behöver ett individualiserat träningsprogram anpassat just efter dina behov, dina mål och dina träningsmöjligheter? Något vi ger 20% rabatt på om man redan är medlem hos CrossFit Uppsala (läs mer om detta på https://www.crossfituppsala.se/individuellt-traningsupplagg)!

För dina nära och kära?

Och justja, snart börjar sista baskursen före sommaren – fortfarande några platser kvar. Bra för både dig som redan tränat och vill fördjupa dina grunder, och helt perfekt för den du känner som du vet skulle älska att träna CrossFit på Uppsalas bästa gym! Skicka dig själv eller dina vänner hit för att boka upp sin plats (först till kvarn, platserna är på väg att ta slut även denna gång!) https://www.crossfituppsala.se/baskurs

Med våriga hälsningar,
Martin och Björn, CrossFit Uppsala