Mattias nancySista träningen inför finlandsresan (spelar på nån festival imorgon, och åker ikväll). Ska försöka hålla ner spritintaget något, men det lär väl fortfarande bli mördande. Helt okej väder idag, så jag och Mattias släpade ut vikter & sånt för min första utomhus-Nancy. Mätte upp 200m bort med så lite svängar och sånt som möjligt och drog igång.

”Nancy” – 5 varv på tid av 15 Overhead squats (40kg), 400m löpning: 13:56

Slitigt idag. En minut långsammare än min bästa Nancy-tid, men jag tror att jag hade bättre djup på squatsen, plus att löpbandet jag använde sist är rätt idealiskt för tempohållning (och jag kan hålla det gående mellan varven för att inte tappa tid). Tyckte det var värre att springa ”på riktigt” iallafall.

Allt obrutet, men lite kortare ståvilor på squatsen. Gick sista 20m till stången varje varv, vilket säkert kostade mig 40-50sek totalt (som jag nog behövde idag, men ändå). Kul att köra ute!

Mattias var med strålande i tre varv (ca 3min/varv), tappade lite sista två varven där han fick bryta böjen en del, men kom ändå in på icke-pinsamma 17-nånting.

Hemma på Måndag!

Mattias nancy2

Han ser så bestämd ut, innebandyspelaren