Vaknade idag och kände mig förhållandevis pigg. Fortfarande öm, men jag bestämde mig för att ta och göra en mainsite-wod, om än en nerskalad variant och utfallsteg istället för walking lunge:

Three rounds for time of:
30 utfallssteg med 2 x 16 kg
24 inch Box Jump, 30 reps
16 kg Weighted pull-ups, 20 reps

Tid: 20:24 min

Tippade på en kvart innan men det var ju bara att glömma (props till Mr Plingeling som gjorde 4 varv på typ samma tid!), men det var när jag fortfarande trodde att 24 inches var den lilla lådan. Pust, jobbigt och utmattande men inget som kändes konstigt i kroppen.

Jag stannade kvar på lunchpasset som Martin höll i och agerade assistent. Då fick jag möjlighet att hoppa upp på ringarna, det var ett tag sedan, men det var skönt. Man blir så härligt mör av dem! Ett stort och trevligt gäng hade kommit och de jobbade på oerhört bra på sista 7 varvaren. Good stuff, välkomna tillbaka!