Återigen, jag har nu gjort så att bokningar på event/workshop-helgen med Reebok inte ”tar” bokningsmöjligheter för er, så boka upp er om det var det som hindrade er. Boka upp er överhuvudtaget! Det kommer verkligen att bli superkul. Och vi bjuder på det!

Annat in the making –

Vi jobbar på att sätta upp en gymnastik-workshop med CrossFit-gymnastik-kändisen Carl Paoli i Augusti – Carl är helt awesome och det vore grymt kul att få till det.

Regionals är bara ett stenkast bort, det är alltså motsvarande EM i CrossFit när den praktiseras som sport. De 60 högst placerade herrarna och damerna från CrossFit Open i Europa har kvalificerat sig, och nu följer kampen för att ta en av de endast 3 biljetter som ges till CrossFit Games stora final i Los Angeles i Juli. Sverige är representerat i form av en hel radda fina atleter som hoppas kunna utmana om just dessa.

Sverige är dessutom återigen, liksom förra året, välrepresenterat på arrangörssidan då generalen för det hela i Europa är Mads Jacobsen som gjorde ett kanonjobb (trots då små resurser) förra året! Jag är tydligen också kvar i organisationen, till titeln som ”media director” (men i verkligheten gör jag bara vad Mads säger åt mig). Blir hursomhaver riktigt spännande!

Finalen 29-30 Juli kommer precis som förra året att sändas över nätet, så boka in den helgen – vi ordnar storbildstittning!

Annars har jag gått från småpojke, till typ tonåring. På bänkpress-skalan alltså. Gjorde en tung AMRAP ganska nära tresiffrigt, och när den var gjord kunde jag inte hålla mig från att spräcka den gränsen. Lite snett och vint (halkade lite snett med kroppen), men den kom ju upp iallafall. 🙂

Har marklyft lite också. Med nån form av crescendo förra veckan när jag lyfte mer vikt fem gånger än jag gjort förut. Det var väl inte jättelätt på slutet, och det syns. För övrigt första gången på ~9 månader jag lyfter mer än 160kg överhuvudtaget (här alltså 168,5). Manne, Björn och Kristofer fnyser åt vikten såklart, och det bjuder jag på som den stora (lilla) människa jag är! 😉