Lunch / tidig em:

Snatch – 40kg x 2 x 4
Clean & jerk – 52.5 kg x 2 x 4
Snatch balance – 46 kg x 3 x 4
+
3 rounds for time:
15 KB swings (20kg)
5 broad jumps
Tid: 3:26 min

Senare på kvällen:

Hang Snatch – 40 kg x 2 x 3
Clean & jerk – 60 kg x 2 x 3
Front squat – 90 kg x 2 x 4 (ett rep på 92.5 kg, snedviktad)
+
20-15-10 reps for time:
Kipping pull-ups
DB push press (2 x 13.25 kg)
Tid: 5:30 min…ynkligt

Fortfarande inte tip-top men otroligt träningssugen så jag lyfte lite efter CF Uas lunchpass. Har sneglat på Catalyst Athletics programmering förr och det passade bra just nu eftersom det är stort fokus på tyngdlyftning. Testade ett pass och på kvällen ett till, båda med låg intensitet men med en känsla av välmående efteråt.

Första passet filmade jag lite av. Nu kan även jag stoltsera med en film där jag hoppar som en idiot! Kom gärna med synpunkter om lyftandet eller vad ni känner för.

Drar för tidigt med armarna. Dyker ner för kort. Tippar framåt på tårna. Mer?

Bättre synkat drag med armarna än ovan. Knäna lite för mkt framåt. Mer?

Ska man stöta till med benen i början? Jag vet inte. Dyker ner för långsamt och kort. Mer?

Tog det riktigt lugnt men blev ändå lite hostig mot slutet, kändes bra ändå. Lite för lite användning av benen i swingen vilket jag skyller på ett lite för lätt klot.  Babianhopps-poäng? Fet musik? Ja, dance with me!