Three rounds for time of:
21 L-Pull-ups
9 L-Towel Pull-ups
Tid: ca 20 min

Hade väl egentligen inte tänkt att träna idag, men jag kom på att jag kunde göra en lättare variant av wod:en härom dagen alldeles utanför dörren. Gick kanske ut lite för hårt, men jag är nöjd med formen. Det kändes knappast som en metcon så jag lablar det som viktade pull-ups i brist på något annat. Ja just det, stativet till kameran fick sig en premiär:

Glömde förresten sammanfatta stegräknandet. Den senaste veckan blev det ca 6000 om dagen, vilket var mindre än veckan innan, men ovanpå det så har jag cyklat 7,8 mil. Resultatet blev en piggare björn som definitivt gått ur idet. Vardagsmotion är helt klart underskattat vilket kanske är självklart men jag har aldrig varit med om en liknande pendlingssituation förr (bil från dörr till dörr), så det är bra att ha den vetskapen svart på vitt.