A Teknik ca 10-15 min – Handstående / -armhävningar, ackumulera inte mer än 3 min handstående
B Teknik ca 10-15 min – ”Draken”, 8 reps / ben och set, testa med viktskiva i händerna

3 set av följande
Inom 2 minuter gör
20 tunga svingar
+ amrap burpees
Vila 6 min

Tillägg: Excentriska armhävningar, totalt 25-30 reps, för de som kör burpees med raka armar för att hålla tempot uppe i avslutande delen

Ni kör först kör en och sedan andra övningen, men det gör inget om någon stannar kvar på en övning lite längre eller ”fusktränar” innan. Valfritt antal set på Draken (se film) och var försiktiga med handstående, pirrar det mkt i händerna så kör kortare set! Vissa kanske inte behöver 6 min vila på avslutning (om man är inte så explosiv), så får man myror i byxorna så är det ok att öva lite tyngre svingar när man känner sig återhämtad. MEN inte ok om man är en person som är väldigt explosiv, så tumregel: tänker ni ”jag är jäkligt trött nu men om 1-2 min kan jag nog köra lite” så är ni inte tillräckligt utvilade 🙂

Draken!