A. In 15min

Work on following complex

1x powerclean + 1x hang powerclean + 1x frontsquat + 2 backward lunges (1+1)

B. AMRAP 5min

10 KB Swings

10 Mountainclimbers (5+5)

2 Alt TGU (1+1)

rest 2 min

AMRAP 5min

15 Airquats

10 Situps

5 Burpees

rest 2 min

AMRAP 5min

10 KB Swings

10 Mountainclimbers (5+5)

2 Alt TGU (1+1)

rest 2min

AMRAP 5min

15 Airquats

10 Situps

5 Burpees

Ett roligt och utmanande komplex startar dagens pass. Krook bygger vidare på utfallssteg som avslutning och det är uppskattat. Tänk explosivitet i höften i Power Cleans och ta med er den in i den härliga vågen av AMRAPs efteråt. Det är totalt 20 minuters jobb i AMRAP-delarna så som vanligt tänk på att räkna reps och se om ni klarar av lika många reps på den sista AMRAPen! Kom ihåg att le när ni gör Burpees! 🙂

Det är måndag, det är Burpees och det är så jävla gött! Det räddar oss! ? #crossfituppsala #komihågattle #nustartarträningsveckan

Ett filmklipp publicerat av Tränarprofil Cfua (@crossfituppsala)