Simma 200 m, fritt simsätt: 4:00 min (gjort på  3:58 och 3:54 min tidigare)
Livräddning i vatten – start i vatten, simma 25 m, dyka och hämta docka, livrädda 25 m: 57 sek (senast 55 sek, men då var start från bassängkanten)
+
Rullbandstest: Godkänt,
10 högre i puls än testet innan julen
Vila 5 min
”Varvet” – bära 2×20 kg slangkorg ca 40 m med vändning, släpa 70 kg docka ca 10 m över hinder och tillbaka, dra in 50 m vattenfylldslang, gå upp för trappa med 2×20 kg slangkorg: 1:41 min

Sämre form än vad jag är i nu kan jag faktiskt inte minnas, men iaf bra att veta var lägstanivån ligger. Rivig i halsen efter testdagen men jag blir nog inte sjuk igen, det borde jag faktiskt slippa. Simningen blev ungefär lika mot tidigare test pga att jag blivit lite bättre tekniskt. Rullbandet gick som det brukar under/strax efter sjukdom och jag är väldigt tacksam till att bubblaren ”Varvet” (som jag inte visste vad det skulle innebära) var en sprint och inte något på 10-15 min. Där hade jag nog tom kunnat ta dagens bästa tid om jag inte missförstått instruktionerna lite…kunde ju fått ett sånt där berömt schablonavdrag av tiden?