En alludering till Martins repgymnastik (inspirerat av Summers smått suspekta filmer, se där, jag kunde vara sarkastisk trots utebliven video 😉 ) Skämt å sido så handlar det för mig bara att hoppa upp på hästen igen efter veckans träningsledighet, ja förutom då jag gick och sprang i trappor och lyfte Korsnäs-kettle bells på 85 kg. Kommer att, på test, ligga en dag efter så att jag kan planera bättre och få ner träningstiden (främst set up-tiden). Inte lika roligt, men jag måste.

Springa lite lätt, tappa mobilen i marken, suck. Ha mobilen i vanten istället för tröjans ärmficka
+
Löpning: 4 x [Z4, 2min, Z1 2 min] + 9 min Z1 löpning
Totaldistans: ca 5.2 km (25 min)
+
Muscle up-övning: Klarade att göra från häng utan false grip, testade någon gång sedan 5 reps på raken

Kunde inte pacea Z4 överhuvudtaget, tokdog med 30 sek kvar de 2 första intervallerna. De sista 2 Z4 gick bättre, men det var nog mest för att jag var trött till att börja med. Kom längre än vad jag trodde på det här upplägget. Ländryggen klagade av för dålig uppvärmning och vaderna krampade lite efter passet. Muscle upsen kändes bra, come back i båthusgymmet. Ringarna sitter rätt brett, 60 cm, men det gick ok ändå.

Muscle ups utan false grip: the movie