Uppsamlingsdag 13

Gör något eller några av de styrketester eller styrkedelar ni missat de senaste 3 dagarna, titta tillbaka under Dagens pass!

Kom ihåg att läsa hur vi tänker kring vilket pass man bör fokusera på under ”Förklaring av programmet” samt att läsa uppsamlingsdagarnas inlägg. Just nu är vi inne i en mellanfas där vi försöker samla in så mycket testresultat som möjligt. Sammanfatta gärna era resultat från dessa tester så sparar ni tid åt oss!

Om ni gjort alla flåsiga tester så gör:

 2-3 set av

1200 m löpning @ 85% / airdyne 6 min @ 85%
vila 6 min
[antal set beroende på om ni gör styrkedel innan]

Senast firade vi öppningen av Strandbodkilen för 1.5 år sedan, nu firar vi 900 likes på facebookgruppen https://www.facebook.com/CrossFitUppsala! Ni kommer få fler tillfällen nu under testveckan fram till midsommar att göra aningen ”Team-Idioten” eller ”900 GTFOH” :)

OBS: tänk på att man behöver trappa upp tålighet för löpningen, så om ni har sprungit i ett pass under tidigare dagar så är det en god idé att avstå löpning här. Vissa av er är väldigt vana att springa och tål den ökade volymen under sommarhalvåret, så ni får bestämma själva (!) dessa dagar, men  tänk på variationen. Oavsett så ska alla komma ihåg att värma upp vaderna & fotlederna, extra viktigt om ni sett sidskillnader vid hälsoutvärderingen!

Dessa intervaller läggs upp under uppsamlingsdagarna om inträffar var fjärde dag och finns med i ”Grovplanering” under ”Dagens pass” här ovan. Har ni tränat de senaste 3 dagarna så är ni välkomna att boka pass på Uppsamlingsdagen som vanligt så klart, men då rekommenderar vi att ni ser det som en teknikdag med betydligt lägre volym och lätta lyft, rådfråga er tränare om hur ni ska lägga upp det!

Vill ni göra något annat flåsigt än aeroba intervaller och bita i något lite tuffare, så rekommenderar vi den kortare metcon som vi kommer ha på dag 2 i 3 dagarsperioden, men prioritera A och B-delarna på passen! Rådfråga även här er tränare och kom ihåg vad vi diskuterat på hälsoutvärderingarna (kanske bör ni undvika mjölksyra helt och hållet tex) och tveka inte att fråga här på hemsidan under ”Kommentarer”! :)

Nästa vecka börjar nästa träningsperiod som kommer sträcka sig till slutet av augusti!