På morgonen höll CrossFit Uppsala sitt tredje pass någonsin. Återigen dök nya och gamla ansikten upp och körde intensivt, så intensivt det avslutande passet gick dubbelt så fort som väntat. Bra jobbat!

Sedan cyklade jag vidare till min sista introduktionsdag inför praktiken. Hela förmiddagen gick åt att repetera rökdykning. Riktigt jobbigt och roligt, speciellt värmebelastning tog hårt. Nästan 5 månader sen sist och alldeles för lite bastu har försämrat tåligheten. Bälgade i mig säkert 3 l vatten men kände mig ändå seg under lunchen. Skönt att ryggen pallade med att släpa utrustning och nödställda dockor ett par timmar.

wonder-sauna-hot-pants

Det kanske är sånna här man skulle ha?

Fortfarande trött så skippade jag att inviga brandmannagymmet utan drog hem och käkade. Senare på kvällen kom jag ihåg att man inte kan skippa träning så länge man är sugen på lite tabatas. Push up blev övningen och jag testade att blasta för första gången:

Tabata push-ups (8 x 20 sek arbete, 10 sek vila): 22-18-10-6-5-6-5-5 = 77 reps

Lustigt nog kan detta vara det mesta jag gjort trots att jag tidigare pejsat mig i tron att jag kommer upp i fler reps. Då var den idén skrotad! Förresten så hann jag nästan med 23 armhävningar första ronden, oväntat!