Svaret? Ringlek är medicinen! (Godkänd titel Herman?) Så här mycket vila är inte bra, men ibland går man över gränsen. Vissa försöker bemästra hur många dagar de tränar, jag försöker få in så många vilodagar som möjligt. Eller? Det kan tyckas så, men det är verkligen inte med flit. Nu senast har jag varit i Prag, fruktansvärt roligt med en diet som grottmännen skulle avlidit av.

Cykeltur och ringlek!

Dagens träning:

Cykeltur, knappt en mil, och ringlek ca 30 min – Höjdpunkt: nära en back lever

Gjorde allt möjligt, hade ju gjort en video men den kunde inte publiceras idag, det där VIP-kontot på vimeo måste snart bli av. Det får bli en cliff-hanger tills imorrn istället! EDIT: Det blev inte imorrn, 25 min till godo och filmen dök upp:

Riktigt nöjd med att mitt första seriösa back lever-försök gick så pass bra, inspirerad av Martin, Plingeling och Monster-Jocke (och alla andra jag missat) som redan klarar bedriften!