Efter ett alldeles fantastiskt 2013 hos CrossFit Uppsala så inleder vi 2014 med en liten treat – Team Reebok kommer hit och håller i en händelserik träningsdag redan Söndagen vecka 2 (12/1)!

Ni som har varit med ett tag vet hur roliga dessa workshop-dagar med team Reebok har varit, och kastar er naturligtvis över bokningsknappen (workshopen ligger uppe i bokningssystemet). Eftersom man ska lära av de gamla rävarna så kastar naturligtvis även ni som inte varit på någon av de tidigare workshoparna in i bokningssystemet för att boka in er!

reebok

Team Reebok består utav en samling inspiratörer för både tränings och tävlingsdelen av CrossFit, anförda av ”Mr CrossFit-Sverige” (och vinnare av årets förebild 2012!) Mads Jacobsen tillsammans med hans fru Jenny (som vunnit alla CrossFit-SM hon ställt upp i, samt tre gånger deltagit i CrossFit Games). Resten av teamet betsår idel av namnkunniga förebilder. Wow!

Workshopen går av stapeln mellan klockan 11 och 15, räkna med svett och skratt. Och ta gärna med något att knapra på i mitten när det blir ett litet uppehåll!

Workshopen är gratis för alla som har träningskort hos CrossFit Uppsala. Vad väntar ni på?

 

Baskurserna för 2014 är igång

Jodå, succén fortsätter naturligtvis och nu har vi lagt upp de första tillfällen att via baskurserna börja träna hos CrossFit Uppsala. Januarikursen drar igång på Måndag, och där skulle vi kunna klämma in ytterligare nån deltagare, men annars ligger Februarikursen bokningsbar. Passa på att boka din plats för i Januari brukar platserna försvinna fort. Ses snart!

Mer information och bokar gör du via https://www.crossfituppsala.se/baskurs

 

Uppföljning?

Passa också på att gå in och köp en uppföljning på din hälsoutvärdering. Lika viktigt som att se vart du är när du startar din träning, lika viktigt är det att se att du är på rätt väg. Eller så kanske dina mål har skiftats (Klassiker 2014? Tyngdlyftning? Mer gymnastik?) och du behöver tips för att på snabbast och säkrast sätt arbeta dig ditåt.

Eller – tyvärr för vanligt – så har du ”ramlat av tåget” under julen eller en förkylningsdrabbad decembermånad? Ingen fara, boka en tid för oss – vi är mycket erfarna av att hjälpa till med att hitta vägen tillbaka till rutinerna.

Du köper själv din utvärdering i bokningssystemet (se köp medlemskap) eller så skickar du ett email till info@crossfituppsala.se