Post pectoralis pers aka dagens alliteration, senaste skörden:

Igår:
OHS med pinne

FS med tom stång
1h-OHS, hö-arm, med 16 kg kb
Idag:
Double unders: 5 ub till 45 ub
Lätt löpning

Främst, som alla pass just nu, så går det mest ut på att vara aktiv även om jag fick in en del kvalitativa GH-sit ups, back extensions och reverse hypers igår. Jag tar det fortsatt lugnt men idag hade jag en lyckad träff med kirurg och sjukgymnast, därav test med hopprep och sedan lätt löpning på Martin Andraes seminarium (som fö var jättelyckat).

Naturligtvis öppnar det här att kunna börja träna något så när normalt igen, givetvis med massor av modifikationer och en uppsjö av rehab/prehab-övningar. Det blir fortsatt testande ett par dagar för att känna av läget innan jag ger mig på något regelrätt program, så det blir väl bla 1h-ryck, 1h-svingar, snabbare löpning, boxhopp, benböj igen, ringrodd och man får ju inte glömma:

1h-marklyft! Jag tror dock jag nöjer mig med 200 kg med båda händerna 😉