Dagens pass:
Part 1
Run 20 min @ Z1 (upp mot Eriksberg och tillbaka)
Active rest 6-7 min
Part 2
A. 5 x 10 unbroken double unders
B. Snatch + 3 Snatch Balance, 3 sets: 50 kg
C. Snatch High Pulls – 2 sets x 2 reps: 80 kg
+
3 sets of
5/5 pistols
20 unbroken double unders
10 toes to bar

Soft uppmjukning med gårdagens föreskrivna löpning. Inspirerad av Martins musikval igår så blev det Farväl Falkenberg i lurarna. Upp till rummet, hämta lyftarskor och iväg till squashgymmet. Hoppade lite som första del för att sedan snabbt gå på ryck och snatch balance. Har aldrig känts så lätt och flytande trots liten specifik uppvärmning, kul! Lade till den sista för att öva lite, la till TTB återigen av inspiration från Martin. Övade mig i att  växla mellan att ”fulhoppa”, dvs så jag kommer bli tvungen att göra om jag ska hoppa trött, och ”finhoppa” som jag så klart gör vanligtvis 😉

Pistolerna kändes överjävligt bra, även om jag är stel och det göra lite ont i bottenläget på mitt skadade knä från i somras. Hur som en STOR förbättring, återigen utan att öva, konstigt som fan. Kändes överlag jäkligt skönt och bra trots att jag har lite träningsvärk från söndagens benböj. Gjorde att jag även avslutade med dagens tredje inspiration: Mobility Wod, 13 min i benböj(med stöd för ryggen) och även lite höftböjarslashers nu när jag skriver blogginlägg.