logoSimplePressCFUA

Välkomna tillbaka från semestern! Vi hoppas att ni njutit lika mycket av den fantastiska sommaren som vi har gjort, och nu är utvilade och peppade på att fortsätta ta er närmare och närmare målbilder vad gäller träning och hälsa!

Vi tänkte presentera några kommande förbättringar för er, och samtidigt tipsa om hur ni kan få fart på er utveckling om ni känner att ni kört fast, eller bara står still

Ytterligare ett lunchpass

Vi utvidgar från och med vecka 36 schemat med ytterligare ett lunchpass – detta kommer att förläggas till Torsdagar klockan 12-13 och till en början så blir det Martin och Björn som håller i det. Det första passet ligger redan uppe i bokningssystemet, så det är bara att gå in och boka upp er!

Något ändrade tider från September

För att ytterligare försöka tillgodose era behov så kommer också Torsdagens morgonpass att flytta till Fredag. Detta för att vi då har möjlighet till morgon eller lunchträning Tis-Fre. Yay!

Dessutom så kommer från samma vecka kvällspassen på Fredagar att flytta en timme tidigare, det vill säga från den nuvarande tiden av 17-18 och 18-19, till 16-17 och 17-18. Detta för att ge ännu fler chansen att träna lite tidigare innan after work(out) eller fredagsmyset lockar.

Ytterligare förändringar, också de från vecka 36, är att Måndags och Onsdagspassen kommer att flyttas till 17-18 respektive 18-19 för att bereda plats för baskurser 19-20. Gymet är dock fortsatt öppet för open gym efter passen, så att även ni som har svårt att träna före 19 ska kunna komma ner och träna!

Vi siktar på att fortsätta ha mer öppet än vi någonsin haft förut. Dels har vi för det mesta öppet dagtid utanför det lagda schemat (bli vän med vår tränarprofil på facebook (http://www.facebook.com/crossfituppsala.primalfitness) för att se när vi är där), och dels så har vi alltså öppet 17-21 Mån-Tor, 9:30-13:30 på Lördagar och hela 13-21 på Söndagar (!). Välkomna!

Baskurserna går åt som smör i solsken

Wow! Intresset för CrossFit och CrossFit Uppsala är rekordstort – det ger oss lite ”lyxproblem” då vi inte kan ta emot hur många som helst, och baskurserna för Augusti och September sålde (precis som vanligt) slut. Inte nog med det, hälften av platserna i Oktober är redan bokade. Vi har dock ordnat fram en lösning om ni eller någon ni känner vill komma igång hos CrossFit Uppsala redan på en gång – förutom att vi har stora rabatter när man köper både baskurs och medlemskap samtidigt så erbjuder vi nu också att man får träna på alla intropass fram till, och under, baskursen vid köp av kurs och medlemskap. Läs mer, och tipsa era bekanta, här: www.crossfituppsala.se/baskurs

Hälsoutvärdering/kickstarta din utveckling

Det bästa sättet för er att hitta ett sätt att anpassa träningen hos CrossFit Uppsala individuellt för just ER är att boka en tid för oss där vi tittar på dina mål, om du rör dig mot dom eller om du bara trampar vatten, och vad DU kan optimera för att få ännu bättre resultat av träningen hos oss! Det kan vara vad som helst – du vill gå ner lite extra i vikt, du vill skynda på din förbättring av din allmänhälsa, du vill bli kvitt värken du ”alltid” haft i ryggen, du vill blicka mot ännu mer prestation (vad krävs för att få sin första muscle-up? Sin första handstående armhävning?)…

Kort sagt, vi hjälper dig med just dina individuella behov och säkerställer att du tränar rätt! Du kan också läsa mer här: www.crossfituppsala.se/halsoutvardering

De flesta av er har redan gjort en initial hälsoutvärdering – glöm inte att det krävs fler datapunkter för att verkligen veta att du är på väg åt rätt håll i en lagom hastighet. Boka en återträff redan idag, för att vara säker på att du får precis rätt träning hos oss.

Boka din träff med Martin eller Björn med ett mail till info@crossfituppsala.se

Testperiod runt hörnet!

Från och med Söndag så kommer vi att börja ytterligare en testperiod på 2 veckor för att se vart ni stå, och för att utvärdera sommarens träningsprogram.

Viktigt att alla skriver resultat för de övningar som ni gör, om ni gör passen på andra dagar eller på egen hand så skriv resultat på den dag som passet står så att vi kan samla in information lättare. Vi har på känn att era split-squat rekord kommer att ryka all världens väg, men vi är såklart nyfikna på mer än så.

Tänk INTE på om ni tränat så mycket under sommaren, det är dels jätteviktigt för oss att se hur det står till med gruppen inför kommande träningsperiod, och dels ett fantastiskt tillfälle för att se hur ni ligger till just nu. Glöm inte att lägga upp era resultat på hemsidan under ”dagens pass”.

Lite ytterligare inför framtiden

Vi ska satsa ytterligare lite på ”hängytan” i köket – TVn, som knappt används, ska ersättas med mys-soffa och andra möbler, för att göra vår verksamhet ännu mer till en gemenskap där vi både tränar och umgås. Vi tittar också på att lyfta lokalen lite på andra plan, men där måste vi ta in offerter innan vi kan säga något med säkerhet. Men vi har som stor prioritet att öka trivselfaktorn hos oss ytterligare i den närmaste framtiden!

Med vänliga hälsningar,
Martin och Björn, CrossFit Uppsala

1567_557876417596540_1721555839_n