Wu: bära vikter, några OHS-försök, någon frivändning
+
Dagens pass:

5 sets for times:
10 squat cleans, 60 kg
15 knees to elbows
30 double unders
Tider:
1:58 min – 2:15 min – 2:20 min – 2:21 min – 2:45 min

Ändrade till frivändningar istället för OHS eftersom jag hade ont i vänstra handen. Stukade tummen förra veckan och nu kom det tillbaka lite. Så här i efterhand borde jag nog skalat vikten till något hanterbart istället för att köra frivändningar efter gårdagen, sög rejält 😉 Första var obrutna, sedan allt sämre, tog en hel del på ländryggen och greppet eftersom jag inte kunde släppa vikten (körde i jumpasalen, tjockt i gymmet idag). Dagens skräll var KTE som gjordes nästan obrutna rakt igenom! Första på 1-14 reps, sedan obrutet och sista på 10-3-2. Har aldrig fått till det förr så det var skoj. Double unders gjordes obrutna ett varv, 29-1 på två och ungefär 20-10 på de andra, vilket är bättre flyt än vad jag är van vid. Blev iaf riktigt snurrig i bollen efter fjärde varvet och det satt väl i en 20 min så jag gjorde en nervarvningsrodd på 500 m. Ikväll så övade jag lite handstående i studentcellen, det behövs.

Precis som CrossFitDave skrev så kan det ju vara trevligt att lägga ut något annat än maxlyft. Det här är från innan valborg när jag övade teknik. Skiljer på dragen bättre, men kastar mig kanske överdrivet bakåt som Lyftar-Andreas påpekade igår.

Har för mig att det här är pers, tycker mest det är roligt att se hur jag blir lika röd som vår fina t-shirt 😉