Uppsamlingsdag

Uppsamlingsdagarna ger er som medlemmar möjlighet att välja vad ni vill göra av de föregående tre dagarnas träning. Känner man sig osäker på vad man skall göra under denna dag så rådfråga dagens tränare.

För att få ut maximalt av sin träning och uppsamlingsdagarna så rekommenderar vi att ni bokar en uppföljning. Glöm inte att en uppföljning ingår i medlemskapet, dessa bokas via passbokningssystemet.

Under uppsamlingsdagarna ligger även den beryktade monocykeln aka ”partycykeln” – vilket helt enkelt är strukturerad konditionsträning i intervallform. För att förbättra sin aeroba kapacitet (kondition) så är intervallträning i cyklisk form (löpning, cykling, rodd, assault bike osv) det mest effektiva sättet. Så oavsett om ert mål är att förbättra er tid på 2000m rodd, ”Inger” eller förbättra är er hälsa så är och förblir ”partycykeln” er bästa vän 🙂

Intervallerna läggs upp under uppsamlingsdagarna som inträffar var fjärde dag och finns med i ”Grovplanering” under ”Dagens pass” här nedan.

Har ni tränat de senaste 3 dagarna så är ni välkomna att boka pass på Uppsamlingsdagen som vanligt så klart, men då rekommenderar vi att ni ser det som en teknikdag med betydligt lägre volym och lätta lyft, rådfråga er tränare om hur ni ska lägga upp det.


In teams of two – one work/one rests:
4-5 sets of:
500m row/skierg


4-5 sets of:
40 cal @ AD / 25 cal @ AB

Work:rest 1:1

Team partycykel 1 jobbar 1 vilar, kör man solo vilar man lika lång tid som man jobbade