A Rörelsespecifik uppvärmning och genomgång av skalningar av reps, pullup-variant och kettlebellvikt.

”Hela klubben stormar!”
5 min amrap
5 pull ups / ringrodd
5 burpees
5 svingar, lätt-medel vikt, höga / låga
VILA 3 MIN
5 min Hopprep @ 80 % – konstant rörelse
VILA 3 MIN
5 min amrap
5 pull ups / ringrodd
5 burpees
5 svingar, lätt-medel vikt, höga / låga
VILA 3 MIN
5 min Rodd / Airdyne @ 80%
VILA 3 MIN
5 min amrap @ 80%
5 pull ups / ringrodd
5 burpees
5 svingar, lätt-medel vikt, höga / låga
[Totaltid 37 min – målet är att ha SAMMA antal reps på alla amraps]

Kräver en del logistik för att få till ovanstående, men uj så roligt det blir när vi väl kör igång! Ni delas in i 2-3 grupper beroende på antal, roddar och airdynes begränsar, så är ni 10 eller färre kan hopprepet ändras till Rodd / Airdyne en gång till. Försök hitta en skalning där ni kan tuffa på i samma tempo enligt ovanstående beskrivning, have fun! 🙂

Lite som att klara 150 jerks på 10 min, så gäller dagens pass att hitta sin växel och tuffa på i samma tempo.