Roligt att upptäcka sådan frenetisk aktivitet hos CrossFit Uppsala och dess fantastiska medlemmar nu när man varit borta någon dag. Välkomna alla nya som testat på och till våra nyaste medlemmar Anna G, Sanja och Erik W! Jag har varit borta på brandmannatester och jobbintervju under måndag-tisdag. Den sammanfattande fysiska prestationen bestod bland annat av:

Coopers-test, löpning 3 k: 12 min (segt, kände av vaderna från den lätta löpningen i lördags)

Rodd 500 m, damper på 7an: 1:29 min (lätt, tog det lugnt och spurtade med 200 m kvar)

Simning 200 m valfritt: 3:58 min (lätt, bröstsim, tog det säkra före det osäkra)

Livräddning i vatten– hoppa från 5an, på med cyklop, simma 50 m, dyka 4 m hämta 4 ringar i hörnen av 4 m kvadrat och lägga på bassängkanten, dyka 4 m hämta docka, bogsera männsika 25 m: 2:42 min (lätt!! det jag var mest nervös inför, tog det lugnt och hade nästan en minut tillgodo)

Sedan var det några andra lättare styrketest (tex drag till hakan) och simtest (tex simma en längd under ytan) som inte var några problem. Vistelsen i Kalmar toppades av att jag blev mött och vänligt bemött av Johan Roth från CrossFit Kalmar. Jag kände mig väl omhändertagen och så hann vi träna lite innan jag åkte iväg. En mainsite:

10 till 1 av
CTB-pull ups
Boxhopp, 76 cm
GHD-sit ups
Tid: 9:25 min

Film av Johan Roth, trevligt att träna tillsammans! Nu är det tillbaka till vardagen och nu till helgen är det dessutom helgpass, vi ses då! 🙂