CrossFit Uppsala – Primal fitness sponsrar Kettlebell Sport Camp

 

Äntligen så kommer det en riktigt högkvalitativ kettlebellutbildning till Sverige! Den 7-8 Januari arrangerar European Girevoy Sport Association tillsammans med Kettlebell Stockholm sin första kettlebellutbildning i Sverige och Norden. Utbildningen leds av Gregor Sobočan, Master of Sports, Master Coach, Världsmästare och ordförande i EGSA. Den riktas till både nybörjare och avancerade.

 

Du kommer lära dig tävlingslyften, träningsupplägg och allt annat du behöver veta för att träna och eventuellt tävla effektivt med kettlebells. Efter avklarad utbildning tilldelas du EGSA Athlete Diploma. Pris: 2 395 kr ink. moms men medlemmar hos CrossFit Uppsala går kursen till ett starkt rabatterat pris, 2 000kr ink moms istället för 2 395 kr! Glöm inte att ange crossfituppsala vid anmälan!

Anmälan görs senast 22 december till info@kettlebellstockholm.se i samband med inbetalning till Bg. 5941-5158 (SEB). Anmälan bindande. Begränsat antal deltagare, så först till kvarn!

CrossFit Uppsala – Primal Fitness är glada att sponsra med kettlebells som sen säljs ut till rabatterat pris, deltagare har förtur! De kettlebells, av storlekarna 8,12, 16, 24, 32 och 40 kg, som används under seminariet säljs med 10% rabatt på ett redan lågt pris! Först till kvarn! Förhandsbeställning skickas till bjorn.uddenfeldt@crossfituppsala.se

CrossFit SM 2011 är över

CrossFit Uppsala representerade under årets CrossFit SM, där vi ställde upp med 6 atleter, som alla gjorde fantastiska insatser! Det är rätt otroligt att tänka på att nästan alla dom här fantastiska tjejerna och killarna var helt nya på CrossFit för inte så länge sedan, och det visar bara hur fantastiskt effektiv vår träningsform kan vara! Klicka på bilden nedan för att se en film från helgen i Sätrahallen, Stockholm.

 

 

Vi vill tacka alla som följde med till Sätrahallen för att tävla, hjälpa till eller bara heja tills halsarna sa stopp, vi är så tacksamma att ha er hos oss och nästa år blir det ÄNNU bättre!

 

Samarbete med Optimum Performance Training
CrossFit Uppsala fördjupar sitt samarbete med James Fitzgerald, ansedd som en av världens absolut bästa tränare och ledare för träning och prestation. I April är vi mycket stolta att vi blivit utvalda att som första gym i Europa att erbjuda två av hans utbildningar.

Men ner nära till hands innebär detta samarbete att vi kommer att vara ett av ett tiotal gym runt om i världen där man kan tävla/utmana sig själv i en serie av utmaningar under namnet ”Construction series”. Den första av dessa gick av stapeln förra helgen, och var fylld med fantastiska prestationer och glada miner!

 

 

Ta chansen att utmana även dig, och se vad du är kapabel till när det är dags när nästa del av serien den 11e December. Intresseanmälan görs till martin.altemark@crossfituppsala.se eller till bjorn.uddenfeldt@crossfituppsala.se

 

Ju fler desto roligare
Vi vill såklart sprida träningsformen CrossFit ännu mer! Dra med er era respektive, arbetskamrater eller vänner till CrossFit Uppsala, det förtjänar dom. Låt oss sedan visa dom hur roligt och givande funktionell träning verkligen kan vara! Det är bara att registrera sig i bokningssystemet och sedan boka in sig på ett intropass (Lördagar klockan 12).

 

Vi ses i boxen!

 

Mvh
Matin Altemark och Björn Uddenfeldt, CrossFit Uppsala – Primal fitness