När man inte trodde det kunde bli bättre, och när vi precis sett till att det finns passmöjligheter alla dagar i veckan, så tar vi det ytterligare ett steg framåt! Dessutom så håller framtiden en massa spännande händelser i sitt sköte, och det första av dom blir 2012-års första klubbdag!

Nya pass, mera open gym

Dags att öka på era valmöjligheter ytterligare, och det gör vi med att utöka passen under helgerna. Dels så kommer vi att ha ett ytterligare pass på Söndagar klockan 17-18, efter det nya baspasset klockan 16, och dels så tillkommer ett pass på Lördagar klockan 10-11! Det innebär att vi också utökar opengym-tiderna på Lördagar, och nu blir det svårt att komma undan möjligheten att träna på helgerna! Fantastiska Lördagar och Mysiga Söndagar att se fram emot alltså!

Denna Lördag är det dessutom ÄNNU mer öppet-tid, då vi anordnar CrossFit Games Opens 3e pass klockan 13-15. Ni är självklart välkomna att vara med, köra öppet gym eller bara hänga ända fram tills vi stänger lokalen.

 

Klubbdag med Sveriges, och en av världens, mest vältränade tjejer

Den 24e Mars kommer vi att anordna en klubbdag, som kommer att gå under devisen ”First we clean the barbells, then we clean the club, then we clean the bar!”.

Den kommer att innehålla flera pass ledda av den internationella superstjärnan Jenny Jacobsen, som vunnit CrossFit-SM alla gånger hon ställt upp, och dessutom som ensam svensk kvalificerat sig till ”VM” (CrossFit Games) två gånger. Det blir ytterst inspirerande att ha Jenny hos oss i rollen som coach, och det blir en möjlighet att suga åt sig av hennes erfarenhet och fantastiska personlighet. Läs mer om Jenny och hennes satsning mot 2012 års CrossFit games här: http://games.crossfit.com/article/pushing-harder-2012-jenny-jacobsen.

Inte nog med det – Denna Lördag innebär avslutningen av årets CrossFit Games Open-serie (5 pass, ett per vecka, som används som kvalificering till EM) – och här erbjuds chansen för de som vill att mäta sina krafter med både era tränare och nämnda Jenny. För de som hellre ”hänger i baren”, kan man heja på de som försöker sig på passet med något gott i handen. Så här såg det ut under motsvarande händelse förra året, kan vi skapa samma fantastiska atmosfär i år? Klart vi kan!

Sen ska vi förtjäna festen som följer också – vi tänkte muta er alla till att hjälpa till med en storstädning av klubben. En storstädning som ska följas av att vi slår klackarna i taket (kanske både bildligt och bokstavligen)! Vi börjar på klubben, och dansar sedan ut i natten!

Kort sagt – boka upp detta datum, det blir awesome. Pass kommer att läggas till i bokningssystemet inom kort, så att vi kan boka in oss även där.

Vi ses i boxen!

Mvh
Martin och Björn