Dagens pass:

Wu: 5 x 10 obrutna DUs (ett misslyckat försök) + 48 DUs, pr! Några thrusters med stång, två-tre med 50 kg
+
På minuten gör 5 obrutna squat clean thrusters, 50 kg, i 7 min: 7×5 reps

rest 3 minutes EXACTLY
På minuten gör 10 obrutna CTB-Pull ups i 5 min: 5×10 reps
rest 1 minute EXACTLY
På minuten gör 25 obrutna, oankrade, sit-ups i 3 min: 3×25 reps
+
A1 – Obrutna high swings 3×25 reps, 24 kg
A2  – Utåtrotation av axel, 8.5 kg, 7/7-4/4-7/7 reps

Missade som vanligt en del detaljer i Oppe-passet, ibland gjorde jag det lite lättare för mig, ibland svårare. Thrustrarna kunde ha varit lite tyngre, men det var nog bra att jag lät bli med tanke på att jag slarvar med att hålla upp överkroppen. CTB-var en bra uppvägning då jag verkligen fick ta i med den delen av kroppen, blev typ pull-up+body row. Sit-upsen klarade jag med några ynka sekunder till godo, kippandet tog ut sin rätt.

Den sista delen la jag till för att det kändes skönt senast, oväntat drygt för greppet och skönt för axlarna, tacksam att jag innan bestämde mig för 3 varv. Fö ingen löpning senare, taxi-natt.

CTB-PU (4 av 5 varv) och Calvin Harris – Acceptable in the 80s