”Nicole”

Complete as many rounds in 20 minutes as you can of:
Run 400 meters
Max rep Pull-ups
Post number of pull-ups completed for each round to comments.

Resultat: 7 varv, 128 pu

Det här gick ju verkligen över förväntan! Iofs hade jag radat upp för 10 varv, better safe than sorry liksom. Testade jympasalens pull up-stång för första gången. Betydligt mer friktion än den halkiga inne i gymmet så då var det ju bara att riva av ett PU PR på 41 reps!

Armarna dog fullständigt efter detta så första varvet var den enda gången jag inte sprang som en stelarmad neandertalare. Under andra gav jag nästan upp, jag hade ju för fan redan slagit ett pr, kunde jag inte få sluta nu? Nej, givetvis inte, bara att pina vidare i 17-18 min.

Den stapplande ”löpningen” gjorde faktiskt att jag hann vila upp armarna på varv 3-5, vilket syns på det jämna antalet reps, sedan lossnade det lite och repetitionerna rasade igen. Hann nästan springa åttonde varvet, hade jag gjort det så hade jag slagit min senaste ”Viking Nicole” på samtliga punkter vilket var förvånande med tanke på hur jag kände mig efter första varvet. På rodden kan man bara glida vidare, löpning är mer pannbensbeprövande för mig.