Tillbaka från Paris och frisk på första gången på länge. ÄNTLIGEN! Nu är det som sagt dags att ta sig tillbaka till fornstora dar, typ. Titeln snodd från en blogg på girya.se. Tycker det känns passande med ett ”Rocky-come-back-tema” när jag inte kunnat träna ett vettigt pass sedan…ja när var det egentligen? Tittade tillbaka och det verkar inte bättre än att 24/10 var senast jag körde en ordentlig genomkörare med hög intensitet. Jisses.

Misstänkte att det var något åt det hållet så jag börjar ta mig tillbaka så smått, får se hur det blir med intensiteten den här veckan. Turkish Get Ups ska ju vara bra för det mesta, så det blev en del av den varan. Och ja, tanken är att komma tillbaka till mainsite, men jag fick inte igång datorn i morse (ekskjuses, eksjuses).

Wu: TGU, 11 kg, 30 reps
+
Max reps 20 kg TGU på 15 min: 46 reps

CIMG2772

Som vanligt svårast att låsa ut armbågarna, speciellt när jag sätter mig ner på vägen ner. Skönt, kändes som rehab.