Ännu mer öppettider!

Vi kommer från och med September att utöka de tider vi har öppet gym, så att vi får ännu mer möjligheter till skönt häng i ”boxen”. De dagar och tider som kommer att läggas till på de tider vi redan har pass eller öppet är

Onsdag 12-13
Torsdag 12-13
Fre 16:30-19:30
Sön 10-16
Under dessa tider så kommer det att finnas erfarna personer i lokalen som man kan fråga om råd och tips, samtidigt som man kan göra tilläggsträning till gruppträningen, eller rent av dagens pass om det passar bättre tidsmässigt än att köra på grupp-passen den dagen. Mer möjligheter att bli ännu bättre helt enkelt!

Fullt i boxen?

Eftersom vi vill kunna erbjuda våra medlemmar den bästa kvaliten på träning som någonsin kan ges, så kan vi inte ha hur många medlemmar som möjligt. Och vi börjar faktiskt närma oss den gränsen med stormsteg, och inom kort så måste vi helt enkelt spärra för köp av nya träningskort. Ännu finns det några platser kvar, men om man vill förändra sitt liv på CrossFit Uppsala – Primal Fitness, och samtidigt ha så kul så kul, så är det dags att köpa sitt medlemskap nu.

Självklart kommer också  befintliga medlemmar alltid att kunna förlänga sina medlemskap, men eftersom vi kommer att behöva ha en kölista, så måste man förnya sitt kort inom 7 dagar efter att det gått ut annars så erbjuds platsen till någon ny medlem.

För att knipa ett av dom sista träningskorten så köper ni det direkt i vårt bokningssystem.

CrossFit SM – Reebok CrossFit Fitness Championship Nordic

Snart är det dags! Den 8 och 9e September går årets SM av stapeln i Sätrahallen utanför Stockholm. Vi har såklart ett par atleter med som ska utmana sig under två dagar av träningspass/tävlande, nämligen fyra av våra instruktörer: Linda, Jon, Frida och Johannes! Men dom behöver vårt stöd, så vi ser gärna att så många som möjligt kommer dit och hejjar fram våra kompisar till stordåd. Dessutom är det gratis!

Tävlande i CrossFit går till så att man inte vet i förväg vilka grenar det blir man tävlar i, vilket är tänkt att ta fram den som ägnat mest tid åt att göra sig på balanserad som möjligt. Istället för att träna enbart på sina styrkor är det viktigt att ha så få svagheter som möjligt. Man ska kunna klara av det som råkar hamna framför sig. Det ger mycket spännande tävlingar och fantastiska prestationer. Mer info om tävlingen här: http://rcffcnordic.com/

Det innebär också att alla ordinarie pass den här helgen ställs in, men är ni fast i Uppsala och behöver träning så förtrösta inte för under Lördagen är det också dags för…

Kulturnatten!

Inte nog med action för CrossFit Uppsala den helgen, för Lördagen den 8e är också Kulturnatten i Uppsala! Den är vi självklart med på och vi har öppet hus hela dagen, med öppna pass för ALLA varje hel timme! Ta med kompisen, föräldrarna och barnen och kom förbi! Perfekt tillfälle att visa vad ni håller på med, eller bara hänga, träna och insupa vår härliga helg-atmosfär innan ni drar vidare för att se vad Uppsalas kulturliv har att erbjuda.

Passen ligger upplagda i bokningsystemet, så skicka dit era bekanta för att registrera sig och boka sig. Och in och boka med er andra också. Välkomna!

För mer information om vårt arrangemang se kulturnatten hemsida.

Tillfälligt parti proteinpulver

Just nu har vi ett part proteinpulver till försäljning. Tillskott kan vara smidigt när man inte hinner laga riktigt mat, till exempel efter träning. Pulvret är av vassletyp finns i flera olika smaker och kostar 200kr för en stor burk. Prata med Martin eller Björn för att köpa.

Mot nya höjder!

Mvh
Martin och Björn