Morgon:

Tabata hollow rock / superman-rull mash up (4 på varje
+
Intervall-Cindy
4 x 5 min amrap av
5 hoppande rep-pull ups
10 push ups
15 air squats
Vila 2 min

Jäkligt roligt att köra med gänget, ersatte vanliga pull ups med hoppande rep pull-ups, annorlunda. Armhävningarna kändes bättre än härom veckan, men jag nådde inte 7 varv i första vilket jag borde kunna. Kanske tur det, blev väldigt trött ändå. 🙂

Kväll:

A Russian Step Ups, 2 x 21.5 kg, 5 x 10 reps/ben
B1 Russian Step Ups – ingen vikt, 3 x 25 reps/ben
B2 Trapphoppsvändor, 3 x 3 varv – hoppa upp så många steg som möjligt åt gången, jogga ned
C. 10-8-6-4-2 reps av GHD/GHR

Fick tips från OPT att ryska step ups var the shizzle om man ville bli bättre på backlöpning och eftersom det var isgata i mitt kvarter så var det bara att göra det istället för intervall-löpningen jag planerat. Första gången jag testar step ups så jag vet egentligen inte vilken vikt jag ska gå på. Hantlar, som jag hade idag, ska jag nog undvika. Blev mest trött i greppet. På GHR kom jag upp till 90° på första varvet men sjönk allt eftersom.

Just ja, strongman-snubbarna var i squashgymmet så jag var bara tvungen att testa stockpress, eller ja, push jerk gjorde jag. Kändes skumt i ryggen och la ner på 2×72 kg, men något i minnet om att MonsterJocke avrått från denna övning.