Tisdag

Big Dawg Brent och hans fru Cara på besök! Sliten idag så jag agerade kameraman. Kunde inte sitta helt still och testade utfallssteg upp till 80 kg inför en tokig wod jag tänkte göra innan nästa veckoledighet. Insåg iofs när jag klev på vågen att jag borde köra på 83 😉

Onsdag

Wu: Ultimate shoulderprep, hps femmor med hantlar upp till 2×21.5 kg, några lättare bänkpressar
+
Close Grip Benchpress 1RM: 100, pb – 110, pb! – 115, f – 112.5 kg, pers igen! 🙂
+
7 varv av 80 m sprint @ 95% – jogga lugnt tillbaka som vila

Jätteroligt att träna med Emma, hon gjorde  5 x 5 marklyft med 50 kg och sprintade med mig! Blev tyvärr lite sliten i höftböjaren på höger sida, skulle uppvärmt med mina utfallssteg och några fler lugna sprinter än den enda som jag gjorde.

Torsdag

Wu: 50 utfallsteg
+
Innebandy, 3 mot 3 i liten sal med små mål, 60 min

Första gången jag kört så här hård innebandy sen -98, och då var det så klart på stor plan och med avbytare. Efter 30 min var jag helt slut och gubbarna sa ”då byter vi planhalva”. Jag garvade åt skämtet…men insåg snart att det inte var ett skämt. Till slut så vann mitt lag en oerhört jämn match med något måls fördel. Start och stopp i alla möjliga riktningar och hård närkamp (den där bredbenta, titta över axeln och hitta någon att passa-stilen funkade inte riktigt om man säger så) non-stop i 60 min gjorde mig FULLSTÄNDIGT slut. En annan Björn, som är över 60 år, såg inte hälften så trött ut som jag gjorde. Lite orolig för att göra illa mig, men det åkte ju ut ur fönstret efter den där första halvan. Det känns i fotlederna att man inte är van vid det här, som att köra t-lines i 60 min med max 10 sek paus mellan intervallerna. Överhuvudtaget är jag väldigt imponerad av kollegorna i gruppen och kan ju konstatera att jag minns varför jag tyckte det var roligt med innebandy för 13 år sedan.

Får se vad jag orkar med ikväll, har nattpasset på midsommarafton, förmodligen blir det 100 lätta tgu eller något i den stilen. Ha en trevligt midsommar allihopa och lycka till på level 1 certet imorrn till alla som praktiserar där!