Först och främst – tack för all ovärderlig hjälp vi får från er, våra kära medlemmar, vid fixandet på den nya lokalen. Det går framåt, sakta men säkert, och nu är det stora faktiskt att lägga golvet vi fortfarande väntar på. Snart åker vi!

Vi är, som ungdomarna säger, PEPP! (säger dom så?)

Parallellt med arbetet på Bergsbrunnagatan så pågår också en hel del arbeten i det dolda – bland annat med ett nytt system för att hantera er medlemmar och bokningar på pass. Detta för att vi i framtiden ska få en bättre kontroll för både er och oss med hur vi ska lägga upp passen och få in nya medlemmar i ruljansen.

Till att börja med så kommer det inte att vara någon större skillnad gentemot nu, förutom att man bokar sitt deltagande på passen i förväg, men i framtiden kommer vi att kunna få till en massa häftig funktionalitet och till exempel kunna ha pass med olika fokus. Man kommer också att kunna förnya medlemskap samt se all information om sitt gällande sådant och en massa extra funktionalitet.

Detta kommer att lanseras ganska snart – när ni läggs in i systemet kommer ni att få ett email om detta och direkt kunna gå in och ändra det lösenord som vi initialt gett er och fylla i eventuell information som vi inte hade. Det är egenutvecklat, vi är jättestolta och vi tar tacksamt emot feedback på det när vi kommit igång med det.

Bara lite testning kvar. Mer info under veckan som kommer!

Justja, jag och Linda hann med att röra oss lite i helgen. Behövde lite träning på att bära saker inför flytten!