Uppsamlingsdag 16

Idag gör ni någon av alternativ-passen från de senaste 3 dagarna! Vi kommer överens om en gemensam avslutning!

Test-veckorna är över, länge leve testveckorna! 🙂

(vill ni verkligen göra ett missat test så är det ok)

Mycket bra jobbat av samtliga och att ni har stått ut med hela 2 veckor av testning! Det är inte det lättaste varken för kroppen eller knoppen, det ska gudarna vet, men det är viktigt att UTVÄRDERA för det är det testning handlar om. Det är inte så att man alltid måste maxa på en testdag, det är också intressant att få reda på om man har flyttat fram positionerna!.

Kanske gör man 95% av sitt max hur lätt som helst, men inte gör ett nytt pers, det är en framgång! Kanske kan man cruisa igenom 200 cals på en airdyne utan att slå pers som var på 205, det är också en framgång!

Hur som helst så återgår vi till rullande schema, vilket kan vara skönt att veta om tyckt att testningen/utvärderingen varit påfrestande, följande veckas pass kommer upp på måndag 2/9 och under veckan uppdateras även Grovplaneringen som är er kom-ihåg-sida om ni vill pricka in tex fler dragpass, benböjspass eller jobba på uppsamlingsdagarnas konditionscykel (monocykeln)

PS Vill ni fortfarande göra något missat test så är det ok, men vi kommer stoppa för insamling efter söndag 1/9 så att vi kan göra klart utvärderingen innan nästa träningsperiod börjar, som vanligt uppmuntar vi att man håller sin egen träningslogg, så håll koll även där, men fortsätt att logga resultat på hemsidan, det blir lite mer fart här då samt att ni alltid kan ställa frågor som ni får svar på! 🙂