A 10-15 min specifik mobilisering av det DU behöver
B Jobba upp till dagens tyngsta Turkish Get Up på 10 min

Amrap 10 min av
Man-Makers
[sikta på 3 reps / min, än hur stark man är så kör inte tyngre än runt 2 x 20 kg]

Börja med en allmän uppvärmning för de som känner sig lite stela och behöver komma igång lite extra, annars är det helt ok att direkt börja med mobiliseringsövningar och lägga lite mer tid där. Fokus på axlar, bröstrygg och höft med tanke på dagens övningar. Sedan jobbar ni er upp till dagens max på båda armar. Avslutningen bygger på att ni hittar en vikt som ni kan upprepa åtminstone 3 reps / min. Är man lite mer avancerad så kan man göra 30 reps på tid i samråd med dagens tränare. Om det är många som vill ha samma vikter och det är ont om just den vikten så är det bara att para ihop er i grupper om 2-3 personer, välkommen vila! Kan köras så väl med hantlar som med kettlebells.

Back in the day på förra stället!