Tillbaka till Gävle. Härs och tvärs som sagt. Ingen plan med träningen , men har man dåligt med utrustning, värme och utrymme så blir man bara deppad av att titta på OPT-passen. Liiite mindre av att titta på CA-passen. Det gick fö bra att lyfta skrot i -4 minus med minimal uppvärmning. Minnet från -11 satt kvar så det är väl EN anledning till att jag inte tagit mig ut till garaget de senaste dagarna.

Skrot: 20 kg
Gummi: 60 och 70 kg
Lyft: Hang Power Clean, Power Clean
Pers: Power Clean 10×80 kg

Mitt utlovade pers 😉 Hade tänkt att göra typ 5 men sen kom jag på att jag förmodligen gjort det i ett CF-Fussballpass förra sommaren, så jag fortsatte några till (men jag mindes fel, jag hade faktiskt skalat den gången). Ja, allt det här tänkte jag mellan rep 4 och 5.

Våren lutar fö åt Catalyst Athletics + jobba på svagheter (HSPU, pistoler mm) samt det som är schemalagt i utbildningen. Men det är ju svårt att rata OPT nu när man smakat på den förbjudna frukten.