Till skillnad från den fantastiska energi som förbrukats på CrossFit Games Sectionals hos CrossFit Stockholm så tog jag det betydligt lugnare idag. Sprang ca 3.5 km (framfotalöpning) och hittade en rolig lekplats med tex en ställning att göra armgång i. Blir nog ett inlägg om detta när det blir en fin dag. Mitt ”riktiga” test kommer på måndag-tisdag då jag för första gången ska göra fystester inför ett brandmannajobb. Att dessa tester kunde dyka upp var faktiskt en (jag har fler!!!) av ursäkterna till att jag inte var med och tävlade 😉

mikko salo dömer

Inte fått tag på så många bilder ännu, men här syns iaf vinnaren av CrossFit Games 2009 som domare i blå tröja: Den finske brandmannen Mikko Salo! EDIT: Mikko är tydligen med som coach inte domare 🙂

Hade jag varit med så och tävlat så hade jag direkt fått äta upp att jag inte satt igång en HSPU-kampanj, inte för att jag är skitbra på DUs heller. Dagens första WOD för de tävlande:

WOD 1 (Saturday)
10 minute AMRAP
30 double under
15 Kettlebell Thrusters (16 kg for/12kg)
5 Handstand Push-ups (3 for women)

Därefter var det en chipper med en massa jox. Imorrn fortsätter tävlingen med 1RM i marklyft och 15-12-9 av frivändning och pull-ups, kort och intensivt. Jag ska dock ställa in mig på lugna insatser. Visst jag ska ro 500 m på C2an, men kravet är att slå 1:45 vilket jag gör som uppvärmning (utan att vara kaxig…alltså allvarligt! men jag försöker faktiskt inte vara kaxig, lägg av!), men det är klart…det kan ju bli så att man tar i ändå. Lite annat också, som att springa 3 km på tid, men framför allt så är det simtesterna jag bör ta det piano med. Är man inte simmare så spelar en kallsup rätt stor roll. Nåja det ska nog gå bra och spännande ska det bli, nästan lika spännande som att höra en sammanfattning av Martins upplevelser av dagen! 🙂