A1 Stående press 1-1-1
A2 Pull up 1-1-1 [vikt + notera er kroppsvikt]

5 varv
Bär säck 200 m
10 böj med säck
Bär säck 200 m
10 burpees
[Stopptid 25 min]

Fram med vågen så får folk väga sig, men skippa inte frukosten bara för det! 😉 Första delens testande får ta max 20 min med uppvärmning så kom förberedd om ni vill få mer tid till försök. Använd våra olika säckar på avslutningen…eller varför inte Viktor för någon riktig starking (tänk dock på att Viktor väger 80 kg). Man kan även bära kbs el något annat. Stopptiden avslöjar så klart att det gärna få ta ett tag helst inte snabbare än 15 min. Utmana er själva!

Tävlingsträning:

Kom gärna med önskemål för teknik, men till avslutning tänkte jag mig ”Power Elizabeth” så får ni känna på skillnaden mot att göra ”squat-varianten.

Klockrent med kosacker, men börja försiktigt!