Wu: Rodd, 1k
+
10 rounds for time of:
10 Pull-ups
10 Dips
Tid: 11:54 min
+
Intervaller på löpbandet:
3 x 800 m – 3:45, 3:10, 3:00 min
400 m – 1:24 min

Det blev vanliga istället för ring dips eftersom det kutade runt en massa dagisbarn i jympasalen. Riktigt jobbigt trots det, men jag gick nog ut lite för hårt, 5 varv på 4 min sen blev det segt. Lade på lite intervaller på det inspirerat av gårdagens wod. Försöker vänja mig vid det läskiga löpbandet samt komma fram till hur snabbt jag ska ställa in hastigheten. 400 m går nog inte att göra så mycket snabbare eftersom maxhastigheten är 20 km/h. Testade att använda mig av Pose Running och det kändes rätt bra. Blev intresserad att prova på allvar efter askans inlägg och vill gärna lära mig eftersom det verkar skonsammare mot kroppen.

EDIT: Stegskörd fre-lör blev 18841, klubben på Blekingska nationen drog upp snittet. Totalt på en vecka med två längre promenader blev det 54602 steg vilket ger 7800 per dag vilket blir 5-6 km. Var intresserad av att ta reda på hur mycket jag gick, dels för att jag fick den här ironipresenten av pappa, dels för att jag undrat över varför jag kännt mig slö på senaste tiden. Kanske årstiden, men jag funderade över allt bilande (samåker) som gör att jag egentligen rör på mig först när det är träningsdags. Ska ta och mäta en vecka till och då ska jag ”anstränga” mig att gå lite mer, se vad det blir för antal och jämföra ”piggheten”. För övrigt är jag förvånad över att ingen driver med mig och allt stegräknande. Bring it on!